Disclaimer

Het Spiritual Emergence Netwerk Nederland (SEN Nederland) ondersteunt mensen die met een spirituele crisis te maken hebben. Deze website laat zien hoe wij dat doen.

Rechten en gebruik

De informatie op deze website is afkomstig van SEN Nederland, tenzij anders vermeld. Alle rechten van het intellectuele eigendom komen dan ook toe aan SEN Nederland. U mag de informatie en het materiaal gebruiken en vrij verspreiden, maar alleen voor niet-commerciƫle doeleinden. Zorg daarbij altijd voor bronvermelding.
Als u in uw eigen digitale media een link wilt opnemen naar onze website, neem dan vooraf contact met ons op via info@sennederland.nl.

Privacy

Wij houden van deze website bezoekersstatistieken bij. Er worden echter geen gegevens verzameld, die het identificeren en traceren van individuele bezoekers mogelijk maken.

Aansprakelijkheid

Deze website is zorgvuldig samengesteld en wij doen ons best om de informatie juist, volledig en actueel te houden. SEN Nederland kan hierover echter geen absolute garantie bieden. Het gebruik van deze website is daarmee geheel voor eigen risico. De inhoud is bovendien slechts informatief en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij problemen met uw gezondheid uw huisarts.

Links naar andere websites

SEN Nederland is een netwerkorganisatie. Het opnemen van verwijzingen naar websites van relevante, verwante organisaties is dus vanzelfsprekend. Ook hierbij gaan wij zorgvuldig te werk, maar SEN Nederland is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade die voortkomt uit het gebruik van deze websites.

Reageren

Wij gaan ervan uit dat onze website steeds voor verbetering en uitbreiding vatbaar blijft. Mocht u fouten ontdekken of beschikken over aanvullende informatie, dan stellen wij het zeer op prijs als u ons dit laat weten. Uw reactie via info@sennederland.nl stelt ons in staat om eventuele gebreken te herstellen. Ook vragen en andere opmerkingen zijn van harte welkom.
De redactie van SEN Nederland is in handen van de SEN-werkgroep (zie: organisatie)

 

Laatst gewijzigd: september 2012